OPTISEO

ONLINE OPTIMALISATIE DAT IS WAT WIJ DOEN VOOR U.

Het betekent dat wij door een optimale “tuning” van uw website ervoor zorgen dat aan alle voorwaarden wordt voldaan om hoog te scoren. Let wel: wij maken uw website klaar om beter en sneller op het internet te worden gevonden.

GEVAL 1: ZIE SEO VEREISTEN:

uw website voldoet niet aan de regels van goed vakmanschap U krijgt van ons via uw e-mailadres een gratis maar bondig advies waarom uw website niet voldoet. Met dit advies kan u al aan de slag, of liever: uw webdesigner.
U kan ook beslissen om uw website volledig aan ons toe te vertrouwen, zodat wij zelf een re-design kunnen laten uitvoeren voor een betaalbare prijs, uitgevoerd door een professionele partner waarmee wij samenwerken, met inbegrip van een volledige basisoptimalisatie en de vereiste, meest recente technologie. Vraag hier een gratis offerte.

GEVAL 2:

uw website voldoet in grote lijnen aan de regels van goed vakmanschap, maar staat nergens in de zoekresultaten. Uw website beschikt met andere woorden over talent, maar de conditie en de fijne tuning zijn niet aanwezig.

1. Diagnose Onze prijs voor SEO optimalization omvat 3 essentiële onderdelen:

(1/3) Diagnose
(1/3) Remedie 
(1/3) Resultaat 1/3 van de prijs is een gedetailleerd rapport met alle gebreken.
Hiermee kan uw webdesigner aan de slag. U kunt hier stoppen. Vraag hier een gratis offerte.

2. Een gedetailleerde diagnose en een remedie op maat (2/3 van de prijs):

hier gaan wij u niet alleen vertellen wat er fout is maar ook wat u allemaal heel concreet moet doen om de zaak recht te zetten, welke zoekwoorden u moet gebruiken, hoe u uw teksten moet aanpassen, of uw website wel voldoet aan de huidige noodzakelijke vereisten, enz. Het zou ons ten zeerste verwonderen indien het herwerken van uw website binnen een periode van 3 tot 9 maanden na de aanpassingen geen resultaten oplevert. Vraag hier een gratis offerte.

WAT IS DAN DIE PRIJS?

Betaalbaar: u zal zien dat wat u aan ons betaalt werkelijk volledig te verwaarlozen is; bovendien zijn de resultaten die u zult bereiken onbetaalbaar. M.a.w. iedereen tevreden, geen ellenlange contracten maar een correcte samenwerking, “waar voor uw geld”: daar doen we het allemaal voor.

Onze werken

Een bureau is een bedrijf

die een specifieke portefeuille biedt.

There are many variations of passages of Lorem Ipsum available, have suffered in form, by injected humour.